Sunday, August 7, 2022

Youtubessa jälleen erikoisia tulkintoja: Miksi: "Muhammed caricaturist Seppo Lehto soittolista" väitetysti ei ole sääntöjenne mukainen? Kaduilla kaupoissa Suomessakin on useampi muhammed. Pekasta Paavosta saa tehdä pilakuvia. Miksi muhammedista ei saa tehdä soittolistaa caricatures haulla? Yhdenvertaisuutta vai totalitarismia?

Eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa Lehto Seppo Suomi omavaraisemmaksi elintarvike- ja asetuotonnossa vaatimukset eduskuntavaalit Pirkanmaa 2023
https://eduskuntavaaliehdokas-Lehto-Seppo.blogspot.comYoutubessa jälleen erikoisia tulkintoja: Miksi: "Muhammed caricaturist Seppo Lehto soittolista" väitetysti ei ole sääntöjenne mukainen? 

Kaduilla kaupoissa Suomessakin on useampi muhammed. Pekasta Paavosta saa tehdä pilakuvia. 

Miksi muhammedista ei saa tehdä soittolistaa caricatures haulla? Yhdenvertaisuutta vai totalitarismia? Väitän että tulkintanne on vähintään 2-suuntaisen mielialahäiriötä vakavampaan isovenäläistä ääri-islamilaista kommunismia luonteeltaan.


Eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Huk humanisti suursuomalaisin jääkäriliikkeen arvoin: Seppo Lehto valintanne varma ja toimii kuin "Suojeluskuntain marssi".

--------------------

-----------------------------------------

No comments:

Post a Comment